Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

93 games σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Take-Two στα επόμενα 5 χρόνια

*
Στην πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Take-Two αποκάλυψε τα σχέδιά της για κυκλοφορία 93 games μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Karl Slatoff, σημείωσε πως η ανάπτυξή τους θα γίνει από τα studios της εταιρείας και τους εξωτερικούς συνεργάτες. Τα 63 από αυτά τα game θα προσφέρουν μια βασική εμπειρία gaming. Τα 15 από αυτά θα είναι επεκτάσεις για υπάρχοντα games, τα 17 θα είναι mid-core games και τα 13 casual games. Ακόμη, σε επίπεδο διαχωρισμού, τα 47 από τα 93 θα είναι νέα games για υπάρχοντα franchises, ενώ τα 46 θα είναι νέα Ips. Τα 72 από τα 93 θα κυκλοφορήσουν σε κονσόλες, PC και streaming υπηρεσίες (7 από αυτά και για κινητά), ενώ τα 21 θα κυκλοφορήσουν μόνο σε κινητά. Τέλος, τα 67 από αυτά θα είναι παιχνίδια επί πληρωμή, ενώ τα 26 free to play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*